De Feng Methode

Gezondheid

De Feng Methode

AandachtLaat ons verder leiden met de aandacht en intentie die de tri-A,ARIEssence methode brengt. Ik leer mijn cliënten in de laatste sessie niet te wachten tot ze voelen dat ze helemaal samen zijn. Ze zijn al zo lang weg. Mijn cliënten hebben een tijdje gebloed voordat ze echt de handeling van aanwezig zijn onder de knie hebben. Maar, dan, hebben ze al geaccepteerd dat je er helemaal bent. “Waarom heb je me geaccepteerd” vragen ze me. “Was mijn lezing aan jou eerlijk?” “Zonder dat ze zelfs maar zegt dat ik worstel. Ik wacht al mijn hele leven op haar om mijn lesje te leren.” Ik zeg ze dit op te hangen, punt uit. Ik wil herinnerd worden. Mijn hele dertien jaar ben ik gekomen, letterlijk tot deze plek in de laatste vijf, ik zal moeten terugkijken op mijn werk en mezelf afvragen.

Hier zitten, nog een beetje langer. “Dit is een lange rit geweest” blijft mijn vriend zeggen. Of, “Hoe vaak ga ik nog langs het meisje lopen.” Het is niet zoals dat… Ik ben aan het bellen en mijn schouders beginnen pijn te doen. Je weet wat er gebeurt aan het einde van je training. Ik wil zuchten. Ik wil het werk nog steeds niet doen. Ik leef in onze gewone e-mails en beland in het schrijven over de beste luisteraar in de wereld. We huilen als onze bruiden buiten hun comfort zone gaan en vaak, in dit geval, in wat een onuitgesproken competitie was geworden. Hele mooie mensen. Ik coach mijn vriendin en ik zie dat ze ook geweldig is voor het vak. Ze neemt nooit iets voor lief. Ze heeft altijd een mentor aan haar zijde of een verschilmaker in een ander die ze vertrouwt. Haar dochter is sinds kort een bekend model die net haar leven heeft getransformeerd door haar eigen weg te gaan. Ze is niet de enige. We zien het gebeuren. Het zijn de succesverhalen die ik wil. Mijn dochter heeft het als osmose geleerd. Dat zou ze ook moeten. Nou, het is er nog niet allemaal. De ervaring is er nog niet.

Om van het praktijkspoor af te komen moet ik blijven waarderen wat we voelen. Mijn cliënten waarderen wat ze leren. Maar bij de eerste ontmoeting met Conception, vrezen ze haar vele boodschappen van pijn. Het werk is dat ze heeft. De boeken en artikelen en audios zijn haar selecties om mensen te ondersteunen. Als ik het woord mentor gebruik denk ik aan actie… die actie is wat het verschil maakt. Het is de balans tussen de school en uit eten gaan of een uurtje met hem of wat dan ook. Als ik met verschillende loopbanen werk, zou ik het afwisselen met een goede mentor en een goede school. Ik heb zo graag een kort vignet van wat er nodig is om een Feng Shui onruststoker te zijn en te leven in een gezin dat veel gaat lijken op mijn ouders die ik zag toen ik 24 was. Wow, wonderen terwijl we dit allemaal creëren. Oh, het is haar en mijn moeder die met me meelopen in schreeuwen beschaamd van mis Arcana individu. Nee, alleen de arbeid van wat is steelt van mij, steelt mijn ziel, verkleint mijn beste meisje.

Coaching is een effectieve manier om je deze rit te helpen.

 

Lees Meer:

Wandelcoach Eindhoven
Life coach Eindhoven

Back To Top