Een Spiritueel Medium

Gezondheid

Een Spiritueel Medium

Wees voorbereid op verrassingen. Een spirituele mediumreis kan iets zijn waar je heel anders van terugkomt. Wij weten dat een kamer binnengaan na een trip naar het restaurant een uitzonderlijke ervaring is.

Als je afspraken hebt gereserveerd voor je bezoek aan een spirituele coach, kun je worden geraadpleegd. Een spiritueel medium zal voor u bidden. U zou uw handen op de spirituele coach kunnen leggen. Een echte spirituele coach zou niet verslaafd zijn aan farmaceutica en zou in uitstekende gezondheid verkeren. Hij of zij is oprecht en zou er niet op uit zijn om geld te verdienen aan de adviezen die hij of zij geeft.

U moet een spirituele coach niet dwingen u te vertellen wat de geest zegt. De kracht waarmee zij hun mening geven en hun taalgebruik kan verkeerd worden opgevat als een vorm van telepathische communicatie. Wees vanaf het begin respectvol en rustig. Druk op de elektrische knop van elke spirituele hulp. Een echte spirituele coach zal het niet erg vinden als je het gesprek privé houdt en de informatie aan de keukentafel afkoopt.

Bijvoorbeeld, het volgende is een voorbeeld van een gesprek met een spirituele coach. De coach was de hotelmanager de namen van de spelers aan het geven en Selwood zei dat zijn gezichtsvermogen verminderd was en dat hij het beste een bril kon dragen met extra achtervolging en een vast oog, iets wat niet gebruikelijk was. De hotelmanager vroeg Selwood om opheldering over wat hij zei. Selwood zei: “Ik ben niet in staat om naar het supplementenpakket te kijken.” Hij had het supplementenpakket nodig en hij wilde dat het discreet zou zijn, zodat het er niet vreemd uit zou zien, om het op een onopvallende plaats in de kamer te leggen. Hij ontkende dat zijn gezichtsvermogen was aangetast en hield vol dat hij het supplement nodig had. De coach vroeg:

Helpt je gezichtsvermogen je om zo de aandacht te trekken?

Sears beproeving eindigde en Selwood is een held, omdat hij is opgestaan tegen het Roger Universum en de instellingen die volgens hem onjuist zijn. Wij vragen ons af of er eigenlijk wel een maaltijdheld bestaat? Eeuwenlang was deze vraag van belang voor Sigmund Freud die een heldere geest had en verbeten werkte aan de psychoanalyse van vele prostituees en wezen. Zijn patiënten deelden in therapie ervaringen die bizar waren en waarvan hij dacht dat ze het resultaat waren van hun eigen persoonlijke ellende. Hij vond ze eerlijk en moedig boven elke eerdere ervaring en in overeenstemming met een fundamenteel aspect van de menselijke geest.

Een held is iemand die zonder mankeren weet wat goed en wat fout is. Een held oordeelt niet, maar denkt na en doet zijn best om zich aan de beste beschikbare informatie te conformeren. Als zodanig is de held de ideale persoon om spirituele hulp te vragen.

Wees je ervan bewust dat een held geen tijd heeft voor Helden: dat ze te belangrijk zijn voor zichzelf. Zoek deze hulp voor jezelf als je twijfelt of onzeker bent en wees voorbereid op een antwoord. Het is misschien niet wat je wilt horen, maar als je handelt voordat je het antwoord hebt gehoord, zou je kunnen ontdekken dat je echt de macht hebt om je lot te bepalen.

 

Meer lezen:

Medium Zoetermeer
Energetische coach

Back To Top