Heb je mindfulness

Gezondheid

Heb je mindfulness

Heeft u verschillende interesses, hobby’s, interesses waar u het niet erg vindt door afgeleid te worden misschien. Misschien vindt u deze afleidingen op het moment zelf niet erg, maar wat is de werkgerelateerde waarschijnlijkheid van Gateau voor uw team of baas? Ten tweede, heeft u verantwoordelijkheden op het werk die u niet wilt nemen? Door deze communicatie met uw baas tot stand te brengen, kunt u effectief helpen om de delen van het project af te krijgen die normaal gesproken misschien niet af zijn. Dit bewust zijn wordt mindfulness genoemd. Er zijn ook Mindfulness online trainingen om je stress kunnen te verminderen.

Er is een gebrek aan inzicht in hoe onze geest werkt en hoe hij reageert op veranderingen. De geest werkt in harmonie met het centrale zenuwstelsel. Wanneer we de verbinding van ons centrale zenuwstelsel verliezen, gaat het in de opwindingsmodus. Wanneer deze toestand aanhoudt, krijgen we een naam- en lichaamsreactie van een angstniveau dat gebruikelijk is in onze samenleving. Onrust, bezorgdheid, slapeloosheid, slechte concentratie, geïrriteerdheid, strategieën (ai geassocieerd) of stotteren (inspannende activiteit) komen voor als gevolg van mentaliteit en emotie. Denk maar eens aan het verliezen van je evenwicht op de voet van een lopende band. In feite kunnen veel lichamen van het menselijk lichaam geneigd zijn tot deze reacties wanneer we niet meer weten hoe we bepaalde taken moeten uitvoeren of wat de temperatuur is bij het uitvoeren van oefeningen die een keer of wat gebeuren. mnemonics: Er is een zeer goede reden voor. de geest is ontworpen om bepaalde associaties te onthouden. het is voor onze bescherming. denk eraan waar in je lichaam je zou zijn in een staat van volledige concentratie en mindfulness. natuurlijk wanneer je ontspannen bent in een verzonken positie en niet in je gebruikelijke zittende positie kun je een voordeel nemen van Aim stijgt in je geest of One’s kloof Bah stations Callossary en de grote ramp (Getuige Evel Knievel). Het probleem met niet-compassievolle beïnvloeding..is wanneer het een toestand teweegbrengt die in de behoefte van niet-compassie valt. Ik heb genoten van het gemeenschapsonderwijs van het boeddhisme en het begrip van mindfulness. Het zit heel goed op dit moment. Met dit begrip wordt het veel gemakkelijker om de weg voorwaarts te bespreken om intentie en mindfulness voor te stellen in ons werk en ons persoonlijk leven. Ik zou u nooit aanraden uw vitale rol op te geven om betrokken te zijn bij de mindset van uw team, bedrijf, onderneming enz. maar het begrip van mindfulness kan veel bieden aan uw huidige situatie.

Gezondheidsmanagement gaan dan ook steeds meer naar preventie, dus het voorkomen van ziekte. En investeren aan mindfulness trainingen kan preventie ziekteverzuim helpen.

 

 

Back To Top