Hypnotherapie

Blog

Hypnotherapie

Een inleiding tot hypnotherapie Venlo en de verspreiding van mentaal welzijn klinkt misschien een beetje ver, maar in werkelijkheid is het vrij eenvoudig te leren. De cursus behandelt het basisproces van het tot stand brengen van een rapport om de aard van de hypnotische toestand en de methode van inductie uit te leggen. Het identificeert ook de vier rollen die een hypnotiseur kan aannemen, de verdieper, de magiër, de raadplegende hypnotiseur en het subject.

De Deepener treedt op als de facilitator die een omgeving creëert waarin de proefpersoon zal samenwerken en met behulp van specifieke oogbewegingen en bepaalde verbale ondersteuning en suggesties zal de hypnotiseur de proefpersonen gaan scheiden van de feiten van de buitenwereld. De hypnotiseur zal bijvoorbeeld de persoon vragen: waarom voel je je zoals je bent? Bij het ontvangen van een antwoord, de hypnotiseur en het onderwerp zullen de stimulus en de fundamentele oorzaken ervan bespreken, evenals de aard van deze stimulus. Zodra dit is vastgesteld, zal de hypnotiseur het onderwerp vragen om na te denken over het onderwerp van zijn / haar focus. Door effectieve vragen te stellen over het onderwerp – de omgeving waarin gevoelens en reacties plaatsvinden en de aard van deze gewaarwordingen – zal het onderwerp van de focus in de trance-staat worden getrokken en zullen de instructies gedurende deze tijd doorgaan.

Hypnotherapie is ook een plek waar het onderwerp toegang heeft tot hun verbeeldingskracht om hun sessie te integreren en de onderliggende oorzaken van de ongewenste gevoelens en reacties op te lossen. In deze sessie zal de hypnotiseur de verbeeldingskracht van de proefpersonen opwekken om uit te breiden en open te staan ​​voor het oplossen van gevoelens en reacties die aan de oppervlakte niet duidelijk zijn. Beperkingen zullen worden overwonnen en juist die aspecten van het lichaam die verantwoordelijk zijn voor de ongewenste reacties zullen subtiel worden genezen.

Bijvoorbeeld de afleiding van de slaaf van een voogd die het lichaam eronder bevuilt, de hardheid van het lichaam van het kind, de manier waarop voedsel, smaken en geuren prikkels voor hen lijken en ook de manier waarop hun familie op een functionele manier reageert.

 

Back To Top