Wat is jouw definitie van leven?

Gezondheid

Wat is jouw definitie van leven?

Laat ik beginnen met u te vragen wat u een tevreden gevoel zou geven? Heb je al het geld, materiële bezittingen, carrière succes, luxe leven, familie stabiliteit die je een gevoel van tevredenheid geeft? Of voel je leegte, gebrek, frustratie en conformiteit? Ik zie tegenwoordig zoveel mensen die hebben wat volgens de maatschappij tot het “goede leven” zou moeten behoren. Een statistiek die ik hoorde was dat de gemiddelde persoon minstens 30.000 en meer verdient, duizenden dollars per maand, geld dat we allemaal willen Toch zijn er ook veel individuen die onder de 30 klimmen en veel schulden hebben. Ambitie is een grappig iets, voor de meesten van ons vermijden we vaak om avontuurlijk te worden en staan we toe dat de obstakels van het leven ons afhouden van uitdagingen die ons meer voldoening zouden geven.

Je leven paradotiseren in een constante zoektocht naar geluk is onmogelijk. Neem nu de tijd om te evalueren wat jouw definitie is van het goede leven. Wat werkt voor de maatschappij kan niet aantrekkelijker zijn dan wat niet werkt. We hebben dat evenwicht nodig. Je zou de keuzes moeten maken die je meer plezier geven en je meer vervulling in je leven brengen. Als u lichaamsbeweging gebruikt als uw depressie drug, is het tijd om een verandering te maken. Als je door je baan wordt leeggezogen, ga dan op zoek naar een nieuwe baan. Als je gezinsleven saai is, steek dan energie in andere gebieden van je leven om dingen te veranderen. Je moet altijd op zoek zijn naar meer en als je het gevoel hebt dat je je limiet hebt bereikt, dan moet je vooruitgang boeken.

Je verdient meer plezier, je verdient geluk en je verdient het om vrijheid en succes te ervaren. De enige manier waarop je dit kunt doen is door jezelf te onderwijzen over jezelf en je wereld. Onderwijs jezelf over jezelf en je wereld zodat je bereid bent om te doen wat nodig is om jezelf naar het “volgende niveau” te brengen. Je kunt niet statisch blijven, je groeit of je groeit! Je bent of je vaardigheden aan het verbeteren of je voelt je overweldigd en depressief. Maak dus een plan en onderneem dan actie terwijl je nog bezig bent met het vormen van een nieuwe en gezonde gewoonte. Maak een lijst van dingen die je wilt doen, werk samen met anderen en streef ernaar om jezelf je doelen te zien bereiken. Wensen zal je nooit brengen wat je wilt. Zorg dat het gebeurt!

Beslissen om je leven krachtig te leven, en in volledige controle. Het spel van het leven spelen met de wil om te winnen. Bereid zijn om van anderen te leren en anderen te helpen. Keuzes en positieve uitkomsten omarmen. Een houding hebben die de bereidheid om te groeien bevordert. Elke dag, met de tijd, informatie, steun, motivatie, die je nodig hebt om zowel je leven als je geest te verrijken. Een echt zelfverzekerde, sterke en optimistische houding hebben en gewoon niet toestaan dat het leven je naar beneden slaat. Je verdient het beste, zoals we allemaal het beste verdienen! Dus, maak gewoon die gelukkige verandering en begin je leven luid en duidelijk uit te leven. Heb je daarvoor help nodig? De life coach Utrecht kan je helpen.

 

Meer lezen:

Coach Utrecht
Career coach

Back To Top