“Lifestyle Coach Utrecht” – Vind je eigen weg naar succes

Blog

“Lifestyle Coach Utrecht” – Vind je eigen weg naar succes

Lifestyle coach Utrecht

Veel mensen zijn op zoek naar dat extra zetje om hun doelen te bereiken, boven hun omstandigheden uit te stijgen en helderder te stralen dan ooit tevoren. Niet veel mensen hebben de moed om de eerste stap te zetten en hun leven te veranderen, maar als je dit leest, betekent het dat je dat pad al bent ingeslagen. Het keerpunt komt niet van de ene op de andere dag en het zal niet gemakkelijk zijn. Het vereist een oprechte inzet en een onwrikbaar geloof in jezelf om er doorheen te komen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken! Wij geloven erin anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en hen te inspireren tot actie. Hoe sneller je aan je nieuwe reis begint, hoe sneller je resultaten zult zien. Daarom hebben wij ons Lifestyle Coaching programma in Utrecht gecreëerd – een holistische benadering die bewezen principes en technieken toepast om mensen te helpen hun leven te veranderen. Dit is wat u krijgt met ons Lifestyle Coaching programma: Een team van coaches die het belang begrijpen van het omringen met positieve mensen Een systeem van verantwoording zodat we elkaar onderweg kunnen steunen Motivatiestrategieën zodat je jezelf niet opgeeft Nuttige hulpmiddelen zodat je nieuwe leven een tweede natuur wordt.

Wij passen ons programma precies aan uw behoeften aan.

We weten dat niet iedereen klaar is voor dezelfde reis. Ons programma is ontworpen op basis van de behoeften en doelen van onze coachingsklanten. We passen het programma aan uw specifieke situatie aan en helpen u te komen waar u wilt zijn. Wanneer u voor het eerst contact met ons opneemt, bespreken we de details van uw situatie en wat u hoopt te bereiken met ons programma. Dan zullen we samen een persoonlijk programma opstellen dat u helpt uw doelen te bereiken.

Online Coaching: face-to-face coaching of online vergaderen?

We begrijpen dat sommige mensen liever persoonlijk gecoacht worden. We zijn blij om dat tegemoet te komen. We hebben een paar klanten die liever online gecoacht worden, en daar staan we volledig achter. We kunnen bij u thuis Skypen, u online opnames sturen, of we kunnen elkaar zelfs persoonlijk ontmoeten als u dat wilt.

Veelgestelde vragen over online coaching

Hoeveel cliënten zitten er in het programma? Hoe lang duren de sessies? Hoe vaak zijn de sessies? Hoe lang duurt het programma? Wat zijn de kosten? Waar worden de sessies gehouden? Wie faciliteert de sessies? Onze kerngroep van coaches bestaat uit vijf leden, waarbij elke maand een coach rouleert. Voor het programma van zes maanden hebben we dus één coach in de kerngroep en vijf die rouleren. Maar we begrijpen dat dit moet worden aangepast aan de behoeften van elke klant, en dat is waar wij om de hoek komen kijken. We praten met u en krijgen een gevoel voor uw situatie, zodat we een programma op maat kunnen maken dat perfect bij u past. Ons coachingsprogramma is zo ontworpen dat het flexibel is en in jouw schema past. U kunt beginnen wanneer u er klaar voor bent. Wij bieden een flexibel betalingsplan met verschillende betalingsmogelijkheden, zodat u uw eigen budget kunt bepalen. En we zijn er om je bij elke stap te ondersteunen.

Veelgestelde vragen over online coaching (vervolg)

Wat is de rol van de coach in dit programma? De coach is degene die de cliënt begeleidt, ondersteunt en helpt om op het volgende niveau te komen. De coach is een coach, vriend en mentor. De taak van de coach is om de cliënt te helpen zin te geven aan zijn/haar leven, en hem/haar vervolgens te helpen uit de sleur te komen waarin hij/zij zich bevindt. De cliënt is degene die duwt en trekt, die gemotiveerd is om te veranderen en die de verandering wil maken. Waarom online coaching? Online coaching stelt de cliënt in staat om aan zijn problemen te werken terwijl hij of zij op de minst beperkende plek is, wat vaak zijn of haar eigen huis is. Wat is de focus tijdens de sessies? Er zijn vele manieren om een coaching programma te structureren, maar de meeste coaching programma's richten zich op één of twee gebieden van iemands leven. De focus van ons coachingsprogramma is om de cliënt te helpen specifieke doelen te stellen en te bereiken in zijn persoonlijke en professionele leven. Waarom werken met coaches? Coaching is een krachtig instrument waarmee twee of meer mensen elkaar kunnen ondersteunen, begeleiden en helpen. De coach is een expert die ervaring en kennis heeft over het onderwerp, evenals voldoende zelfbewustzijn om de cliënt te helpen uit zijn eigen weg te komen. Wie krijgt de voordelen van coaching? De cliënt en een coach.

Ons kantoor

Ons kantoor bevindt zich in het hart van Utrecht. We hebben een groot open kantoor, met comfortabele banken, veel boeken en bordspellen, en een grote glazen deur die leidt naar een balkon waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op de stad. We hebben ook een kleine bibliotheek in het kantoor waar klanten boeken kunnen lenen en aan hun eigen projecten kunnen werken terwijl ze bij ons zijn. Wij bieden ook privéconsultaties, dus als u liever in ons kantoor afspreekt, kunt u daar ook terecht.

Onze coaches

Wij geloven dat een succesvol coaching programma gebaseerd is op de kracht van het team. Elk van onze coaches is een zeer gemotiveerd en ervaren persoon die zijn eigen uitdagingen heeft overwonnen om te slagen. Onze coaches zijn ook beschikbaar om elkaar te ondersteunen in onze gemeenschapsforums. Elke coach heeft ook zijn eigen netwerk van ondersteuning, zodat hij er nooit alleen voor staat.

Onze gemeenschapsforums

Onze community forums zijn een geweldige manier voor onze coaches om elkaar te ondersteunen en te inspireren. We houden regelmatig community forums waar coaches met elkaar in contact kunnen komen, tips en advies kunnen delen en positieve feedback en aanmoediging kunnen ontvangen. Dit is een geweldige manier om een ondersteunend systeem op te bouwen terwijl u in het programma zit en tijdens eventuele uitdagingen die u onderweg tegenkomt.

Onze klanten

Wij geloven dat iedereen het vermogen heeft om elke uitdaging te overwinnen en zijn doelen te bereiken. Onze cliënten komen uit alle lagen van de bevolking en hebben uiteenlopende behoeften en problemen, maar de kern van elk van hen is de wens om hun leven te veranderen en een verschil te maken. Of je nu worstelt met een carrièrestap, financiële lasten, relatieproblemen of een andere uitdaging, ons programma zal je er doorheen helpen. Wij bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van uw behoeften en budget.

Dit zijn de vijf leidende principes die we gebruiken in ons coachingsprogramma: – Uw doel is uw doel; niets meer en niets minder – Wees bereid risico's te nemen en fouten te maken – Het enige foute antwoord is geen antwoord – Er zijn geen fouten, alleen lessen – Alles gebeurt met een reden

Ons privacybeleid

Wij weten hoe belangrijk het is om uw informatie veilig te bewaren. Daarom voldoen wij aan alle toepasselijke wet- en regelgeving met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. We zullen uw informatie nooit met iemand delen, behalve zoals beschreven in dit privacybeleid. Wij zullen uw informatie gebruiken om u te helpen uw doelen te bereiken en het leven beter te maken voor u, uw familie en uw vrienden.

Wij zullen uw informatie nooit verkopen of delen met derden om welke reden dan ook. We zullen uw informatie niet verhuren of verkopen aan derden, en we zullen ze nooit gebruiken voor enig ander doel dan u te helpen uw doelen te bereiken.

Back To Top